Friday, 15 December 2017

Kenapa tak follow back?

Assalamualaikum gais.

Hai so pagi ni aku nak bebel sikit. Semalam aku check following list aku kat twitter. Then i found out that some people that i knew, tak follow me back. Ada yang dulu follow me back tapi sekarang dah unfollow. 

Then i was like.....

Wtf?

Hahaha batak hot siaa

Bukan kata nak jaga follower, tapi weh. We know each other, we talked and laughed but unfollow/tak follow back. 

Weh kalau ko nak unfollow pon block then unblock lah supaya tak nampak sangat obvious. sebab aku tak follow kau, kau pon tak follow aku. ( tu pun nak kena ajar ke?) Ke ko nak jaga follower kau supaya tak kurang?

Haih pantang gila dengan batak2 ni haaa. Terutama sekali girls. Kalau boys follow, laju je engko nak follow back. Nak kata diri hot ke apa?

Kita nak eratkan sillaturahim, dia tunjuk batak dia pulak. Ada nampak mummy happy?!!

Siap mention2 tapi tak follow back. Amboih

Ingat aku nak sangat ke follow twitter tak seberapa engko tu haa?

Ingat engko cantik sangat ke? Ingat ko retis ke? Geram pulak aku dengan golongan batak macam ni. 

Weh, aku dengan ex best friend ( we are not close like we used to) pon kitorang follow each other tau. 

Orang yang talk shit behind aku, sebar benda tak baik pasal aku pon still follow and tak main unfollow2 tau. ( at least they are not batak. So i can accept  it)

Kita nak rapatkan silaturahim, dia jadi batak pulak. 

Coach aku pernah kata, ''biar tak lawa yang penting jangan pekak"

Haa kalau aku pulak nak cakap, " biar tak lawa yang penting jangan batak!"

Post2 acah alim, post k-pop ( i mean too much, sampai tl aku full of kpop thingy) aku still follow and tak unfollow bcs of i know you and we know each other. But ish so batak , and i cant stand the batak-ness!! 

P/s: sorry guys, im not so into k-pop thingy. I do watch k-drama sometimes. Tapi ni tl aku full of korean people yang aku tak kenal. Like. Urgh, can you please understand me?! Pls pls pls, understand. Aku pon bukan nak kata buruk pasal k-poppers. Serious tak! yeah it's fine sebab minat masing2. Aku tak lah kisah sangat sebab they are my friend, okay, dorang minat korea okay fine. Lantak lah dorang nak post korea ke hape ill be fine with it. But tak unfollow pon! Sebab aku akan fikir what they would think when they found out i unfollowed them? See? Im still thinking how they would feel.

People, aku tak kata aku marah sebab follower aku kurang , aku tak kisah. But these people, i know them. Bukan retis, bukan insta/tweet famous. 

Kalau ye pon ko tak nak follow aku, bcs of annoyed tengok tweet aku, tahu block kan? Kalau ko block, then unblock we wouldnt follow each other.

Okay lah. Enough till here. Bye people...

READ THIS:
-MY SKINCARE ROUTINE
-PENGALAMAN BERJERAWAT AFTER PAKAI LOCAL PRODUCT!
-AKU KURUS? SALAH KE?
-AKU KENA GIGIT SERANGGA CHARLIE

MORE TO READ:

-I AM THE IPG STUDENT NOW
-BONGKAR ALMARI LAMA
i had friendS
-We went to Muzium Istana Diraja
-NANA TURNS 19
-Why I hate asrama so much?
-Kenapa tak follow back?
Me with my tudung pendek!!

No comments:

Post a Comment

dah baca , comment lah sikit ;)