Friday, 4 November 2016

AIKEN TEA TREE OIL and ST IVES APRICOT SCRUB #REVIEW

Assalamualaikum w.b.t

HELLO pepolssss. so this is my very first time making a review and of course this is not sponsored okay xD

ni pengalaman aku sendiri pakai benda alah ni. aku pakai since last year and really loveeeeeeee these two things SO MUCH ! <3 <3 <3

aku pakai both of these masa muka aku kena breakout dulu. korang boleh baca kat sini pengalaman aku breakout dulu.

klik link bawah ni okay



masa tu muka aku memang berjerawat pasir gila-gila yg byk gilaaaa, sekarang masih ada jerawat jugak tapi takde lah seteruk dulu. gambar2 aku tengah breakout ada kat entry pengalaman berjerawat kat atas tu.

OKAY now first aku nak cakap pasal Aiken Tea Tree Oil.

tadaaaaa.



THIS IS SO PERGHHHH. i really recommend this thing to you gaisss.

aku dah try banyak ubat jerawat tapi takde yang sesuai kat aku. tapi yang ni memang dia matikan jerawat terus okayyyy. aku memang pengguna setia benda ni.

how i use?

aku akan pakai selepas mandi/cuci muka. and sebelum tidur. yang ada jerawat tu, i really really recommend to try this one. insya Allah berkesan .


tapi yang aku tak sukaa pasal benda ni, dia kuat sangat kot sampai bagi parut hitam ( maybe aku letak banyak sangat kot). tapi cara aku hilang kan parut tu, i use the st ives apricot scrub .



aku pakai scrub ni biasanya selang sehari atau dua hari then kadang-kadang aku akan pakai hari2 sebab lepas pakai kulit muka rasa clean and fresh je tau hehe

aku rasa dua benda ni tak boleh nak pisahkan. i really really love both of these! 

dua benda ni sangat affordable lagi2 untuk student cam aku ni hehe

you gais should try 100%

ni before pakai benda alah tu. (gmbr masa breakout dulu)



kat bawah ni gambar selepas berbulan2 pakai ....









hehe thats all from me. 


READ THIS:
-MY SKINCARE ROUTINE
-PENGALAMAN BERJERAWAT AFTER PAKAI LOCAL PRODUCT!
-AKU KURUS? SALAH KE?
-AKU KENA GIGIT SERANGGA CHARLIE

MORE TO READ:
-I AM THE IPG STUDENT NOW
-BONGKAR ALMARI LAMA

-We went to Muzium Istana Diraja
-NANA TURNS 19
-Why I hate asrama so much?


LOVE, nana