Wednesday, 27 May 2015

#IdolAkuMasaKecik : Miley Cyrus vs Emma Watson

Assalamualaikum 

hi uols . hmm aku bosan thats why aku nak citer siket pasal idol aku masa aku masih kecik.

okay first , aku minat gila dengan Miley Cyrus . kenal siapa Miley Cyrus ?




Miley Cyrus ni yang nyanyi lagu Wrecking Ball tu . yes she is . 

so okay .kenapa aku minat Miley cyrus ?

bcs she is very talented . her voice is so amazing . try lah search concert live dia . memang daebak lah !

aku minat dia since i was 11 . hee . siapa pernah layan Hannah MOntana kat disney channel dulu ? haaaa tu lah miley cyrus . masa tu dia popular dengan lagu The best of both world . :D

 ni kat bawah ni gambar pelakon hannah montana . kat tengah2 tu miley cyrus lah



and yang aku suka , lagu2 dia dulu semua best . ada message , i mean bukan lagu just untuk cinta semua . most of her song is all about bagi orang semangat keep moving semua macam lagu The Climb , This Is Te Life , Life Is What you Make

dulu aku rajin pegi kedai majalah dekat One Borneo untuk beli majalah Hannah Montana haha sebab majalah tu ada bagi poster Miley Cyrus , Stickers and banyak lagi lah .

tapi poster2 tu semua banyak dah hilang ntah aku letak kat mana hahaha

and then ..... aku ada buat satu album untuk letak semua muka miley cyrus hahahaha bila nampak muka dia kat mana2 majalah mesti aku gunting pastu kasi masuk dalam album tu haha . then aku jugak pernah beli CD concert best of both world Hannah Montana hahahaa


pastu hari2 pasang dengar pastu tidur .....

hahahaa xlah fanatik tahap gila . sikit jew .

okay yang kedua . aku Minat Emma Maembong Watson .

tak kenal sapa emma watson? dia blakon dalam cerita Harry Potter memegang watak sebagai Hermione Granger .



kenapa minat ? bcs she is cute . dalam cerita harry potter tu dia pegang watak sebagai budak pandai .

Harry potter pun aku ada buat album penuh dengan gambar pelakon harry potter and pernah kumpul poster Harry Potter dulu pastu lekat kat bilik . tapi bapa aku suru bukak sebab takut malaikat tak masuk hahahahaa


kenapa tetiba ada Edward Cullen and Bell Swan ? saja letak hahahaha sebab aku minat dorang jugak

yes . aku beli this crayon sebab ada muka dorang ni jew and aku x pernah guna pun hahaah lepas beli terus kasi masuk dalam ni xD






pucat nya aku 

ni sticker hannah montana







haha ni lah isi album yang aku cerita kat atas tu . sekarang aku dah malas dah kumpul2 gambar dia . heww

okay ni tadi aku selfie kejap




ni flash terlebih


okay thats all bye !

ASK ME ANYTHING YOU WANT ,
 HERE -> (CLICK HERE)

TWITTER : nurnanaa97
INSTAGRAM : nurnana97
ASK FM : nurnanaa

No comments:

Post a Comment

dah baca , comment lah sikit ;)